بهدنبال گسترش روابط اقتصادی بین ایران و ونزوئلا، برقراری دو پرواز مسافری در هفته و همچنین پروازهایی با هدف حملونقل بار از اقدامات صورت گرفته میان دو کشور است.
به گزارش ایسنا، دولت سیزدهم دیپلماسی اقتصادی خارجی خود را در تقویت همکاری در زمینههای مختلف اقتصادی و توسعه زیرساختهای حملونقلی و ترانزیت بین ایران و سایر کشورها هدفگذاری کرده است و آمادگی کامل جهت همکاری با کشورها و فعالان اقتصادی آنها در همه زمینههای حملونقلی و ترانزیت را دارد. فعالان اقتصادی میتوانند از شرایط ایجادشده در جهت افزایش تبادلات تجاری بین کشورها استفاده بهینه را داشته باشند.
جدیدترین جلوه همکاریهای ایران و کشورهای دوست، ارتباط با کشورهای آمریکای لاتین که در این راستا اخیرا ابراهیم رئیسی -رئیس جمهوری- به آمریکای لاتین سفر کرده بود تا ظرفیتهای جدیدی از همکاریهای اقتصادی بین دو کشور را گسترش دهد.
همچنین به گفته مسئولان حملونقل، وزارت راه و شهرسازی، تبدیل منطقه به یک هاب حملونقلی، مزایای اقتصادی زیادی برای هر دو کشور به بار خواهد آورد. در حال حاضر ایران تلاش دارد نقش هاب کالا و ترانزیت را در منطقه ایفا کند. در زمینه هوایی نیز بر افزایش تعداد پروازها بین دو کشور تاکید دارد که مستلزم افزایش مسافر چه به صورت تجاری و بازرگانی و چه بهصورت گردشگری است.
ونزوئلا از سال ۱۳۹۹ به دنبال توافق گردشگری با ایران است، در همان سال وزیر گردشگری ونزوئلا به ایران آمد و دو توافق همکاری در زمینه گردشگری با ایران امضا کرد و از تورگردانان ایرانی خواست که ونزوئلا را به عنوان یک مقصد گردشگری متنوع بشناسند و معرفی کنند.
مقامات ایران و ونزوئلا سال گذشته همزمان با امضای قرارداد ۲۰ ساله بین دو کشور، همچنین توافق کردند پرواز مستقیم بین تهران و کاراکاس برقرار شو و از این رو از مردادماه سال گذشته، پروازهای برنامهای میان کاراکاس – تهران و بالعکس کلید خورد که به صورت یک بار در هفته بود.
حالا جعغر یازرلو – سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری – به ایسنا میگوید که این پروازها در حال حاضر به دو پرواز مسافری در هفته افزایش یافته است و همچنین پروازهای باری بین ایران و ونزوئلا هم از سال ۲۰۱۹ برقرار شده و همچنان وجود دارد.