کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

27
0

سخنگوی صنعت آب گفت: ‎تداوم خشکسالی‌های اخیر و به ویژه تاثیر آن در استان مازندران با بیش از ۲۲۷ هزار هکتار از اراضی مستعد کشت برنج موجب شد که ضرورت اقدامات اساسی برای مقابله با خشکسالی از ابتدای سال زراعی قوت گرفته و در همین راستا اهمیت برنامه‌ریزی دقیق مدیریت منابع و مصارف آب نیز بیشتر مورد توجه قرار گرفت.

قاسم زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به لزوم مدیریت منابع آبی در کشت برنج، اظهار کرد: در این راستا ضمن انجام هماهنگی در سطوح مختلف در وزارتخانه‌های نیرو و جهاد کشاورزی، استانداری، فرمانداری‌ها، شرکت‌های آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب استان و سایر دستگاه‌های اجرائی مرتبط و نهادهای مردمی، قرارگاه‌ جهادی تشکیل و اقدامات وسیعی به عمل آمد.

وی افزود: تهیه نقشه و لیست مناطق آسیب‌پذیر در خشکسالی توسط وزارت نیرو و ارسال به سازمان جهاد کشاورزی و سایر سازمان‌ها، در اولویت قراردادن پروژه‌های مقابله با بحران در تأمین اعتبار لازم، تأمین سوخت مورد نیاز کشاورزان و تأمین 35 دستگاه ترانس برق، تخصیص منابع مالی لازم به منظور مقابله با خشکسالی و کاهش آسیب به کشاورزان، بهسازی و توسعه آب‌بندان‌ها و مدرن‌سازی سردهنه‌های سنتی از محل اعتبار مدیریت بحران از اقدامات مهمی بود که برای عبور از خشکسالی اخیر با موفقیت به انجام رسید.

به گفته سخنگوی صنعت آب مجموع این اقدامات، موجب کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی شد و کاهش تولید به حداقل رسید؛ به نحوی که خوشه‌های طلایی برنج در استان‌ مازندران درخشید و عملکرد مطلوبی در این حوزه اتفاق افتاد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *